Sambutan Berdoa Basa Jawa


Sambutan untuk mengajak berdoa dalam bahasa Jawa nya berdoa adalah “Manghastungkara”

Nuwun

Para Ibu, Bapa dalasan para kadang siswa sutresno imgkang kinurmatan

Sumonggo panjenengan lan kulo ngunjukaken puja puji astuti wonten sahandhap pepada dalem Gusti Ingkang Maha Suci, sinatan paminta mugi-mugi lumadining pawiyatan ing dalu puniko saged lumampah kanthi berkah, rancag, gancar kali sung rubedo

Awit saking puniko, mugi wonten kepareng panjenengan jumeneng sawatawis (Jumeneng)

Manghastungkara manut pandam, pandom, gegebengan sarta kapitadosan sowang-sowang kawiwitan

Manghastungkara purna

Para kadang kula dherekaken lenggah malih lan matur nuwun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: