Contoh MC Boso Jowo


Bagi yang menyukai belajar Bahasa Jawa terkait dalam sambutan alias MC. Berikut contoh dalam sambutan suatu kegiatan macam seminar atau pelatihan :

Sangya para siswa ingkang bagya mulya

Sumangga pawiyatan enggal binuka kanthi manghastungkara manengku puja wonten ngarsonipun Gusti Ingkang Maha Wikan

Dene ingkang kepareng badhe hamadhegani nuwuninggih panjenenganipun Bapa/Ibu/Kadang……………..

Awit saking puniko katur dhumateng Bapa/Ibu?kadang…………………………….murih rahayuning sedya hamung sumangga

Mekaten para Ibu, Bapa sumrambah para kadang pawiyatan ingkang dhahat kinurmatan, manghastungkara manengku puja ingkang dipun pandhegani panjenenganipun Ibu/Bapa/Kadang………….

Saklajengipun nuwuninggih lampahing pawiyatan kanthi dwija Bapa/Ibu………………………………………….Ingkang badhe paring seserepan babagan………………………………………

Awit saking puniko, sumonggo katur dhumateng ingkang kinurmat Bapa/Ibu……………………………murih rahayuning sedyo hamung sumangga

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: